Sagt om Bünsow

Magdalena Persson, MAQS

Intervju med Magdalena Persson från MAQS Advokatbyrå, partners till Bünsow Business Growth Forum.

Varför är Bünsow Business Growth Forum ett viktigt event för er att delta i? 

– Bünsow är en given mötesplats för oss. En nationell arena för framtidens tillväxt som äger rum i Sundsvall passar väl in i vårt sätt att betrakta tillvaron. Vi är en nationell affärsjuridisk advokatbyrå med lokal och regional förankring i Sundsvall och norra Sverige, liksom i resten av Sverige.

Vad tycker du om årets tema ”Gröna möjligheter i Norra Sverige?”

– Årets tema har slagit huvudet på spiken. Det sätt som norra Sverige nu återindustrialiseras på ger inspiration – och det finns många möjligheter och samarbeten att utforska. Att temat ska vara grönt är givet, någon annan väg är inte möjlig för oss. Vi på MAQS har djup kunskap inom juridiken kopplat till bland annat hållbarhet och nya energikällor och i höstas etablerade vi på MAQS vår nationella branschgrupp Skog med bas i Sundsvall, så vi ser mycket fram emot att delta och bidra till diskussionerna på Bünsow.

Nytt för i år är att ni tillsammans med Elite Hotel Knaust kommer att arrangera en förkväll till Bünsow den 19 oktober, berätta mer om kvällen!

– Vi bjuder in till ett spännande förprogram med en namnkunnig panel som ska diskutera viktiga ämnen inom årets tema. Efteråt ger vi möjlighet för deltagarna att nätverka och kvalitetsmingla med paneldeltagare och andra inbjudna gäster samtidigt som det bjuds på tilltugg och överraskningar i en traditionsrik miljö på ett av stadens allra vackraste hotell – Knaust. Alla moment kan vi ännu inte avslöja men vi kommer att under hand släppa mer information om innehållet och deltagare på scen. Ingen kommer att vilja missa detta event.

På vilket sätt kommer förkvällen den 19 oktober att tillföra ett mervärde till Bünsow och huvudprogrammet den 20 oktober?

– Vi adderar tillgänglighet. Det blir ett utmärkt tillfälle att nätverka – att knyta nya kontakter och stärka banden med befintliga. Förkvällen kommer också att vara en bra uppladdning inför huvudprogrammet dagen efter. Vi ser fram emot personliga möten med spännande samtal där vi diskuterar viktiga frågor som rör Sundsvall och hela den norra regionen. Här möts näringslivet och politiken i det gemensamma syftet att driva tillväxt.