Partners

Partners

I en värld där affärstrender och marknader utvecklas i blixtrande hastighet, står er organisation vid ett avgörande vägskäl. Vill ni bara hänga med eller vill ni vara med och leda utvecklingen? Som partner till Bünsow Business Growth Forum öppnar ni dörren till en arena där tillväxt inte bara är ett mål, utan en ständig resa där alla är med och bidrar.

Varför ska ni vara partner?

Som partner hamnar ni i hjärtat av tillväxt och entreprenörskap. Här samlas beslutsfattare inom det privata näringslivet, offentlig sektor, politik, akademi och entreprenörer under samma tak med det gemensamma målet – att sätta norra Sverige på kartan, föra samtal om framtiden och göra affärer.

Ett nätverk som öppnar dörrar

Nätverkande är inte bara att utbyta visitkort; det är att skapa långvariga relationer som driver framgång, nya idéer och affärer. Våra partners får exklusiv tillgång till ett ekosystem av affärsledare, potentiella kunder och investerare som är redo att katalysera din tillväxt.

En möjlighet att sätta ett varumärke på kartan

Som partner synliggörs ni i vår marknadsföring på webb, sociala medier, nyhetsbrev, annonsering och självklart under själva forumet. Ni har även möjlighet att i samråd med projektledningen för forumet arrangera VIP-aktiviteter för partners i Bünsow-nätverket. Det är därmed en unik chans att sätta ert varumärke på kartan.

Nya insikter och kunskapsutbyte

Som partner får ni tillgång till det senaste om som sker i Bünsow-nätverket, årets forum och ett framåtlutat nätverk bestående av organisationer och personer som vill skapa tillväxt i vår del av landet. Genom att lära från de bästa och ta till er av konkret kunskap får ni verktyg att navigera genom komplexa utmaningar och möjligheter.

Påverka framtidens forum

Som partner är er röst är viktig. Ni har möjlighet att tycka till och komma med tankar och idéer kring forumets utformning. Det är en unik möjlighet att positionera ditt företag som en ledande kraft i skapandet av norra Sveriges mest attraktiva mötesplats.

Är ni redo att ta nästa steg? Kontakta oss gärna för att prata om möjligheter till partnerskap!

Kontakt:

Maria Åslin, projektledare

maria@bunsow.se

073-2751691

Founders

Principal partners

Följ oss på sociala medier!