Frågor & svar

Frågor & svar

 • Vilka står bakom Bünsow Business Growth Forum?

  Den 24 oktober 2019 genomfördes den första upplagan av Bünsow Business Growth Forum. Grundaren av Åre Business Forum, Bengt-Göran Persson, är tillsammans med Sparbanksstiftelsen, Swedbank och Mittuniversitetet initiativtagare till dagen.

 • Varför heter det Bünsow Business Growth Forum?

  Forumet fick sitt namn efter superentreprenören Fredrik Bünsow som invandrade från Tyskland till Sverige som 21-åring. Han startade sin karriär som bokhandelsbiträde hos Albert Bonnier och ärvde sedan en trävarufirma i Sundsvall år 1847, varpå han tidigt insåg ångsågens möjligheter. Genom kloka och modiga investeringar byggde han ett trävaruimperium som gjorde honom näst rikast i landet, efter Alfred Nobel. Träpatronens livsverk skapades med mod och nytänkande mitt i en industriell revolution. Fredrik Bünsow är idag känd som en av 1800-talets mest förmögna, svenska affärsmän.

 • Vad är syftet med Bünsow Business Growth Forum?

  Bünsow Business Growth Forum ska vara en viktig nationell tillväxtarena med syfte att skapa tillväxt och intresse för vår region och Norra Sverige. Det är en unik arena med fokus på framtidstro, attraktion och tillväxt. En arena där beslutsfattare från olika branscher, innovatörer, entreprenörer, nyckelpersoner från näringsliv, offentlig sektor och politiken får möjlighet att mötas. Föredrag, samtal, diskussioner och aktiviteter skapar tillsammans ett intressant program som banar vägen för nytänkande och nya affärer.

 • Vilka deltar på Bünsow?

  Bünsow Business Growth Forum är en arena och mötesplats för beslutsfattare från olika branscher, innovatörer, entreprenörer, nyckelpersoner från näringsliv, offentlig sektor och politiken.

 • Hur köper jag biljetter till Bünsow?

  Biljetterna till Bünsow släpps via hemsidan på angivet datum varje år. Vid slutsålt finns möjlighet att skriva upp sig på en väntelista.

 • Hur kan jag följa Bünsow via sociala medier?

  Du hittar oss via LinkedIn, Instagram och Facebook där vi heter Bünsow Business Growth Forum.

 • Kan jag överlämna min biljett till någon annan?

  Det går bra. Skicka ett mail med information om namnbytet till Congresso på info@congressoab.se. Glöm inte att ange namn + företag på den nya personen samt eventuella matpreferenser.

 • Måste jag veta namnen på samtliga deltagare vid biljettköp?

  Nej det behöver du inte. Om du inte vet vilka personer du kommer att bjuda så skriver du bara ditt företagsnamn samt gäst 1, företagsnamn gäst 2, gäst 3 osv. Observera att vi behöver dina gästers namn samt företag senast sju dagar innan evenemanget.

 • Har ni något inbjudningskort som jag kan skicka till mina kunder?

  Ja, du kommer att få en pdf som du kan skicka med när du bjuder in dina kunder. Inbjudan kommer att innehålla praktisk information samt hänvisningar till hemsidan för mer information.

 • Hur får jag min biljett?

  Du får endast en digital biljett och blir avprickad när du anländer till evenemanget.

 • Hur sker betalning av biljetter?

  Betalning av biljetterna sker via faktura.

 • 
Finns det någon särskild dresscode för middagen?

  Bünsow Business Growth Forum är en viktig och speciell dag. En dag att fira entreprenörskapet och våra gemensamma framgångar. Vi ser gärna att du kommer festklädd till middagen, vilket kan innebära kavaj eller kostym och en festklänning/festbyxor men det viktiga är såklart att du trivs och känner dig bekväm så ta på dig det som passar dig.

 • Får jag sitta med mina gäster vid middagen?

  Självklart kan du få sitta med din gäster. I anmälan anger du om ditt företag (och dina gäster) vill sitta tillsammans under middagen eller om ni vill dela upp er och sitta med andra gäster. Ett av syftena med Bünsow Business Growth Forum är att skapa nya möten och nya affärer, så vi ser såklart gärna att ni delar upp ert sällskap men det är helt upp till er själva och er målsättning med deltagandet.

 • Kan jag sitta med mina gäster under dagen?

  Ja, under dagen är det fritt att sitta var som helst i publiken.

 • Mitt företag är intresserade av att vara sponsor till Bünsow, var hör jag av mig?

  Hör av dig till Maria Åslin, Projektledare till Bünsow Business Growth Forum.

  maria@bunsow.se

Founders

Principal partners

Följ oss på sociala medier!

Integritetspolicy  |  Cookiepolicy