Sagt om Bünsow

Fredrik Malmström, Picea Bygg

Intervju med Fredrik Malmström från Picea Bygg, Partner till Bünsow Business Growth Forum.

Picea Bygg är ett privat byggbolag med lokalt ägande. Bolaget har funnits i 26 år och idag är vi 60 medarbetare och omsätter cirka 190 miljoner. Vår verksamhet innefattar främst nybyggnationer samt ombyggnationer, men även byggservice är en stor del av verksamheten.

Vad är nästa steg i er tillväxtresa framåt?

– Vi kommer att satsa på att anställa ännu mer kompetent och duktig personal, men även yngre medarbetare direkt från skolan med några års erfarenhet. Allt för att bygga upp teamet inför framtiden.

Varför engagerar ni er som Partner till Bünsow Business Growth Forum?

– Bünsow Business Growth Forum är en fantastisk mötesplats för att sätta Sundsvall och norra Sverige i rampljuset och på kartan. Forumet skapar nyfikenhet och intresse för vår region, vilket kommer skapa de bästa förutsättningarna för att få nya företagsetableringar och den kompetens som behövs till vår del av landet.

Hur utvecklar ni vår region till att bli en bättre och mer attraktiv plats att bo och verka i?

– Vi lyfter vår verksamhet och försöker skapa intresse för yrket och de arbeten som vi utför. Vi känner att vi via våra projekt och våra fantastiska kunder tillsammans skapar en levande stadskärna och förutsättningar för ett levande Norrland där människor vill trivas och bo tillsammans, nu och i framtiden!