Nyheter

People-pionjären Fredrik Stranne kommer till Bünsow!

Fredrik Stranne har de senaste 17 åren varit VD för den framgångsrika kommunikationsbyrån Coreworkers. Byrån hjälper företag och verksamheter att attrahera och behålla talang. Fredrik har hjälpt över 200 bolag, från IKEA i söder till LKAB i norr, att bli attraktivare arbetsgivare både bland befintliga och potentiella medarbetare. Fredrik är en efterfrågad föreläsare och inspiratör och har utbildat hundratals personer inom området intern & extern Employer Branding.

Coreworkers, som enda svenska byrån, är invald i det internationella nätverket One Agent med fokus på Employer Branding. Coreworkers har de senaste åren varit den mest framgångsrika byrån på Magnet Awards, SM i Employer Branding och fick silver vid galan Årets byrå 2023 – ett pris framröstat av kunderna till Sveriges kommunikationsbyråer.

Med sin unika erfarenhet från kommunikation, HR och verksamhetsutveckling stöttar han idag ett flertal ledningsgrupper i att skapa attraktiva och framgångsrika arbetsplatser genom smart och kreativ Employer Branding, stark kultur, engagerande medarbetarupplevelser och framgångsrikt medarbetarskap & ledarskap, allt för att de skall kunna leverera sina verksamhetsstrategier och visioner.

Vi ser fram emot att få lyssna till Fredrik Stranne på Bünsow Business Growth Forum i höst!