Nyheter

Nu söker vi värdar till Bünsow Business Growth Forum!

Nu söker vi personer som vill arbeta som värdar under Bünsow Business Growth Forum den 12 oktober på Sundsvalls stadshus!

Bünsow Business Growth Forum är en nationell arena för tillväxt där föredrag i världsklass varvas med nätverkande som banar vägen för nya affärer. Dagen bidrar till att sätta vår region och norra Sverige på kartan genom att samla entreprenörer, politiker, offentlig och privat sektor kring aktuella frågor som berör vår del av landet. I år gästas vi bland annat av Anders Borg (f.d. finansminister), Karin Bodin (koncern-vd, Polarbröd), Björn Rosengren (vd, ABB) och Anna Carlsson Sigstedt (generalsekreterare, Diversity Charter Sweden).

Genom att arbeta som värd under dagen får du en unik möjlighet att lyssna till föredrag i världsklass samt att nätverka med framstående personer inom näringslivet i norra Sverige. Vi behöver under dagen personer med olika kvalitéer och efterfrågar därför värdar som vill ansvara för t.ex.:

➡️ Servering

➡️ Marknadsmaterial

➡️ Scenansvarig

➡️ Talaransvarig

➡️ Logeansvarig

➡️ Ansvarig för flödet i lokalerna

För att göra dagen så bra som möjligt är vi beroende av duktiga värdar. Självklart får du en ersättning för din instats. Om du är intresserad av att medverka önskar vi att du skickar en kort presentation av dig själv genom att svara på följande tre frågor:

🤎 Kort beskrivning av dig själv och din nuvarande sysselsättning

🤎 Tidigare erfarenhet av evenemang

🤎 Varför önskar du delta på Bünsow Business Growth Forum?

Presentationen skickas senast 31 augusti till: info@bunsow.se