Sagt om Bünsow

Maria Åslin, Projektledare

Intervju med projektledare Maria Åslin

Hur känns det att vara igång med arbetet och planeringen av Bünsow Business Growth Forum?

– Det känns riktigt roligt att vi är igång igen med arbetet inför årets forum. Det känns också bra att vi har förstärkt både projekt- och styrgruppen med några nya stjärnor. Jag tror starkt på årets tema, Gröna möjligheter i Norra Sverige, och i likhet med tidigare år kommer det bli många intressanta diskussioner och flera heta föreläsare.

Finns det något särskilt du som projektledare vill fokusera på att utveckla från tidigare år?

– Som projektledare kommer jag fokusera mycket på att utveckla samarbetet med våra partners och sponsorer. Att vi tillsammans hittar bra former för samarbetet som gör att vi verkligen drar nytta av att vi har så många av Sveriges koncernledningar, investerare och entreprenörer på plats i vår region under några dagar. Jag kommer såklart även fokusera mycket på att utveckla innehållet i programmet så vi intar nya höjder för varje år. Slutligen kommer jag fokusera en hel del på att utveckla ”mötesplatsen Bünsow”, att skapa förutsättningar för ännu fler givande möten.

Har du någon talare som du drömmer om att få se på Bünsow?

– Drömmen är att kriget i Ukraina är över. Tänk att då att få besök av Volodymyr Zelenskyj och få höra hans berättelse om sitt ledarskap under den extremt svåra tiden.