Sagt om Bünsow

Li Norell, Innehållsansvarig/Projektadministratör Bünsow Business Growth Forum

Intervju med Li Norell, Innehållsansvarig/Projektadministratör

Du har varit med och jobbat som värd tidigare år, vad är det som gör Bünsow Business Growth Forum så intressant enligt dig? 

– Det är alltid en upplevelse att vara en del av Bünsow Business Growth Forum. Atmosfären är både lyxig och förväntansfull, vilket ger en känsla av att vara med i något speciellt. Att återvända som värd år efter år är verkligen något jag uppskattar och ser fram emot varje gång, särskilt med tanke på att den här typen av evenemang inte är vanliga för någon som tidigare varit student. Att få en insyn bakom kulisserna är en otroligt rolig del av upplevelsen, men det mest givande är att få möjligheten att träffa och nätverka med människor från olika branscher. Det jag tycker är mest intressant är att bredda min förståelse för arbetslivet och lära mig om företag som jag tidigare inte varit medveten om. Att få lyssna på alla duktiga talare och karriärsdrivna människor som befinner sig på forumet är självfallet en stor del till varför man valt att jobba tidigare år.

Vad är det som du tycker är mest spännande med rollen som innehållskreatör och projektadministratör på Bünsow Business Growth Forum?

– Det jag finner mest spännande med rollen som innehållskreatör och projektadministratör på Bünsow Business Growth Forum är mångsidigheten. Att få vara en del av ett professionellt team där jag får vara delaktig i skapandet och sammanställandet av innehållet för forumet ger mig en möjlighet att vara både kreativ och innovativ samtidigt som jag utmanas. Det är en roll som erbjuder en rolig blandning av kreativitet och problemlösning, vilket jag verkligen trivs med!

Vad ser du mest fram emot inför årets forum?

– I min nya roll som innehållskreatör och projektadministratör ser jag mest fram emot att få uppleva Bünsow Business Growth Forum från ett annat perspektiv än tidigare. Att få vara en del av evenemanget på ett annat sätt och se hur mitt arbete bidrar till årets forum är något jag ser mycket fram emot.