Nyheter

Förevent Unga Bünsow 2024

Förevent Unga Bünsow 2024

Ge dig själv och dina företags framtida karriärmöjligheter en värdefull start på tisdag den 28 maj! Välkomna till en spännande förmiddag på GB Verkstads- & Industrivarors nya, toppmoderna lokaler i Nacksta. 

Vi bjuder in till en unik möjlighet att förbereda er inför årets Unga Bünsow som går av stapeln den 8 oktober på Sundsvalls stadshus. Denna förmiddag är fylld med värdefull kunskap och de bästa tipsen för att attrahera framtidens arbetskraft, där vi preppar er med allt ni behöver veta för att göra det bästa intrycket på de blivande ekonomer, högskoleingenjörer och civilingenjörer som deltar under Unga Bünsow. 

Vad kan ni förvänta er? En energirik frukost som startar dagen på bästa sätt, följt av informationsrika pass och möjligheten att mingla med andra arbetsgivare. Unga Bünsows projektledare Olivia Åsberg delar med sig av sin värdefulla kunskap och insikter om årets tema: ”Norra Sverige i världen”. Det är ett tillfälle ni inte vill missa! 

Säkerställ er plats genom att anmäla er nedan och låt oss tillsammans bygga en framtid i Sundsvallsregionen. Vi ser fram emot att välkomna er till en morgon fylld av potential och möjligheter!

 

Datum: Tisdag 28 maj

Tid: 08.30-11.00

Plats: GB Verkstads- & Industrivaror, Montörvägen 10, Högoms Industriområde

 

Anmäl dig till eventet HÄR

 

Agenda för dagen

08.30 – Frukost och mingel

Starta dagen med en energirik frukost och nätverkande med andra arbetsgivare som precis som ni, är måna om att vara en attraktiv arbetsgivare.

Pass 1: Vad vill Charlie? Gen Z revealed!

Daniel Penot och Angelica Holmstedt från Handelskammaren Mittsverige delar med sig av de viktigaste insikterna om målgruppen, baserat på deras årliga rapport och statistik från tusentals möten med ungdomar i Mittsverige. Lär dig vad Gen Z söker hos sin framtida arbetsgivare, vad de drömmer om, vilka yrken som lockar mest och få konkreta tips för hur ni attraherar dem under höstens event.

Pass 2: Maxa er monter!

Våra experter från Frosting Kommunikationsbyrå delar med sig av inspiration kring hur ni skapar den mest attraktiva montern under Unga Bünsow. Förvänta er praktiska tips om hur ni möter målgruppen på bästa sätt.

Pass 3: Fokus exjobb!

Hur lockar man till sig de skarpaste ingenjörerna för ett exjobb? Mittuniversitet berättar om vad som krävs för att erbjuda ett bra exjobb. Bolagsverket och SCA delar med sig av sina bästa tips och erfarenheter för att erbjuda de bästa exjobben och för att haffa de bästa studenterna.