Nyheter

EKN arrangerar lunch om exportsatsningar!

Är ditt företag redo för en exportsatsning?

Under lunchen på Bünsow Business Growth Forum den 20:e oktober vill Exportkreditnämnden bjuda in till ett lunchsamtal med fokus på export och finansiering. De vill berätta mer om vilka EKN är och hur deras garantier kan hjälpa företag att försäkra sig mot risken att inte få betalt och få bättre möjligheter till finansiering.

De vill också berätta mer om deras nya satsning, Exportsprånget, som är ett unikt sätt att stötta entreprenörer och tillväxtbolag som vill stärka sin export. Det skakiga världsläget för att många företag har allt svårare att hitta extern finansiering. Exportsprånget syftar därför till att erbjuda en garanti för unga tillväxtbolag med syfte att öka deras möjligheter att få finansiering via banken.

Under lunchen deltar Carl-Johan Karlsson, Affärsområdeschef SME & Midcorp samt Anna Långström, Regionansvarig norra och mellersta Sverige. De kommer att berätta mer om EKN och deras nya satsning för unga tillväxtbolag, samt finnas där för att svara på era frågor.

Praktisk information:

Datum: 20 oktober

Plats: Sundsvalls stadshus (privat rum i matsalen)

Tid: 12.00-12.45

Om du har kollegor som deltar under Bünsow Business Growth Forum men som inte fått inbjudan så får du gärna dela den vidare. Det finns ett begränsat antal platser till lunchen så anmäl dig omgående för att säkra din plats.

ANMÄL DIG HÄR!