Nyheter

Den 19 oktober arrangerar MAQS Advokatbyrå och Elite Hotel Knaust ett förevent till Bünsow!

Nätverka och diskutera energiutmaningar och gröna investeringar med näringslivspersoner, politiker och entreprenörer på Bünsows förevent den 19 oktober!

Som uppladdning och som en viktig del av Bünsow Business Growth Forum arrangerar MAQS Advokatbyrå och Elite Hotel Knaust ett förevent den 19 oktober.

Under kvällen får gästerna lyssna till ett spännande förprogram med en namnkunnig panel som diskuterar gröna investeringar och framtidens energiförsörjning. Efteråt ges möjlighet för deltagarna att nätverka och kvalitetsmingla med paneldeltagare och andra inbjudna gäster, samtidigt som det bjuds på tilltugg och överraskningar i en traditionsrik miljö på ett av stadens vackraste hotell – Elite Hotel Knaust.

“Den 19 oktober adderar vi tillgänglighet till Bünsow Business Growth Forum. Föreventet är ett utmärkt tillfälle att nätverka, att knyta nya kontakter och att stärka banden med befintliga. Det kommer att vara en bra uppladdning inför huvudprogrammet dagen efter. Vi ser fram emot många personliga möten med spännande samtal där vi diskuterar viktiga frågor som berör Norra Sverige. Ingen kommer att vilja missa detta event!”

– Magdalena Persson, MAQS Advokatbyrå

 

Mer information om föreventet den 19 oktober och hur man anmäler släpps i augusti.

 

Kontakt: Olivia Åsberg, Kommunikationsansvarig Bünsow Business Growth Forum

Mail: olivia@midchamber.se

Telefon: 072-597 97 33