Sagt om Bünsow

Maria Åslin, Projektledare

Intervju med projektledare Maria Åslin

Förra året var ni tvungen att ställa in och nu satsar ni igen, hur går tankarna?

– Det var en kalkylerad risk vi tog och det var såklart tråkigt att ställa in, men nu blickar vi framåt och hoppas verkligen att vi ska kunna genomföra evenemanget den 14 oktober. Vi står nu också inför ett litet annat läge än ifjol, då vaccineringen är igång och utifrån Folkhälsomyndighetens senaste rapport är förhoppningen att Sverige kan börja öppna upp igen i mitten på september. Nu håller jag tummarna för att den prognosen håller och att Bünsow Business Growth Forum blir ett fint tillfälle att åter få träffas igen!

Bünsow Business Growth Forum har redan blivit ett starkt varumärke, vad är din vision för framtiden?

– Min vision för Bünsow Business Growth Forum är att det ska vara en het mötesplats och en nationell arena för framtidens tillväxt. Jag har ett stort samhällsengagemang och vill gärna vara med och bidra till vår regions utveckling. Vi har goda tillväxtmöjligheter och jag både hoppas och tror, att Bünsow kan vara en del av vårt gemensamma arbete. Det är dessutom både lätt och roligt att vara projektledare när vi har ett sådant fint stöd från så många företag och organisationer, såväl privata som offentliga, som vill vara en del av Bünsow och denna satsning.

Vad ser du mest framemot?

– På grund av pandemin befinner vi oss i ett extraordinärt läge och jag ser därför framemot att få lyssna till alla specialister, företagsledare och politiker när de diskuterar världens och Sveriges ekonomiska situation. Att få perspektiv på världsekonomin både från en regional, nationell och internationell nivå, men framförallt höra om vägen framåt. Det kommer bli väldigt intressanta föredrag och samtal. Sedan ser jag såklart fram emot att få uppleva den härliga stämningen som infann sig under senaste forumet, och givetvis få möta alla besökare!